24h/7
asistenta permanenta
si servicii in regim de
urgenta, 24 de ore din
24, 365 zile pe an

 

> 500
de tranzactii procesate
zilnic

> 850
de hoteluri si pensiuni
contractate in Romania,
care asigura o acoperire
totala, inclusiv a oraselor
mici si a locatiilor
greu accesibile

 

> 1.000
de evenimente pe an,
de la 20 la 2.000 de
participanti, in Romania
si strainatate

 

> 75.000
de hoteluri in portofoliu,
de la 2 la 5 stele

 

> 100.000
de segmente aeriene
pe an, pe toate
companiile aeriene,
inclusiv low-cost

 

> 120.000
de inoptari pe an, in tara
si strainatate, exclusiv
Corporate

 


Solutii complete de travel management

Suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi solutii complete de travel management, adaptabile in timp real la dinamica mediului de afaceri si personalizate in functie de specificul si cerintele companiei dumneavoastra.

Obiectivul nostru declarat este de a GARANTA PE TERMEN LUNG succesul programului de travel prin performanta, viziune, inovatie si tehnologie de ultima generatie.Servicii de Corporate TravelBILETE DE AVION

REZERVARI HOTELIERE

EVENIMENTE

ALTE SERVICII
 • Rezervari si emiteri de bilete de avion, pe toate rutele, catre toate destinatiile, pe toate companiile aeriene
 • Contracte tripartite cu companiile aeriene
 • Rezervari interne si externe la hoteluri din portofoliul New Concept Travel si portofoliile clientilor
 • Multiple canale de distributie care permit optimizarea constanta intre tarifele publice, preferentiale si din portofoliul propriu
 • Organizare de evenimente in Romania si strainatate: conferinte, congrese, team-building-uri
 • Parteneriate strategice incheiate cu organizatori de congrese din toata lumea
 • Servicii VIP
 • Inchirieri auto cu sau fara sofer, in tara si strainatate
 • Transferuri la/de la aeroport in tara si strainatate
 • Asistenta in obtinerea de vize
 • Asigurari de calatorie
 • Bilete de tren

 Servicii de Travel Management
... dincolo de Corporate Travel


Optimizam ACUM programul dumneavoastra de travel, pentru a raspunde realitatii de MAINE !

Tehnologie de varf dedicata segmentului Corporate Travel, servicii de consultanta, analize detaliate, raportari complexe ... sunt doar cateva din elementele care ne ajuta sa va oferim avantajele pe termen lung necesare pentru a obtine: economii garantate, consum optimizat de resurse, bugete de calatorie corect dimensionate, siguranta si controlul permanent al performantei noastre.


  Managementul Programului de Travel


Programul de travel este o componenta esentiala pentru transformarea multiplelor variabile care fac din calatoriile de afaceri o tema complexa, in elemente metrizabile, usor de gestionat.

Avem experienta, resursele si relatiile cu furnizorii necesare, atat pentru a crea si gestiona impreuna cu dumneavoastra politica de calatorie a companiei, cat si de a evalua si optimiza o politica de calatorie deja implementata.

Prin proactivitate si implicare sustinem procesul de schimbare a culturii corporative in jurul deciziei de achizitie a calatoriilor: politica de tranzit, politica de evenimente, politica privind furnizorii, conformitatea calatorului, responsabilitatea sociala corporativa.

Solutii tehnologice:

 • SISTEME ONLINE DE REZERVARI

   

  Avem in portofoliul nostru sistemele de rezervari online cele mai importante de pe piata, pe care le punem la dispozitia dumneavoastra. De la rezervari de bilete de avion si hotel, pana la bilete de tren si servicii de transport la sol, facem din procesul de rezervare online a unei calatorii de afaceri, o experienta usoara, intuitiva si personalizata, cu respectarea cu strictete a politicii de calatorie. Ne asumam sa construim un program de travel coerent, luand in considerare, pentru integrarea componentei de online, toate particularitatile proceselor organizationale existente.

 • GESTIONAREA PROFILELOR

   

  Solutia noastra de management a profilelor de calatorie, contribuie la optimizarea procesului de rezervare si raportare. Intr-un mod sigur si eficient, captam de la date personale si de identificare a angajatului in cadrul companiei, pana la diverse preferinte (meniuri speciale pe avion, locuri preferate, carduri de fidelitate etc). Aceste detalii sunt preluate in mod automat in fiecare rezervare, asigurand procesarea optima a cererilor si facilitand procesele interne de reconciliere a cheltuielilor per angajat. • SECURITATEA CALATORILOR

   

  Atunci cand pasagerii se confrunta cu o situatie de criza in zona in care se afla, ei se asteapta si au nevoie de asistenta urgenta. Solutia noastra de monitorizare a alertelor de calatorie este conectata in timp real la sistemele de gestionare a rezervarilor si a datelor de calatorie, si la solutii avansate de comunicare prin SMS si email. Vom fi in masura sa localizam in orice moment calatorii aflati in zonele de risc, sa comunicam cu ei si sa luam masurile necesare pentru a-i aduce inapoi acasa in siguranta.

 • MANAGEMENTUL ITINERARIILOR

   

  Aplicatia de management a itinerariilor pe care o punem la dispozitie, faciliteaza organizarea tuturor planurilor de calatorie intr-un singur loc. Calatorii pot accesa instant, direct de pe mobil, itinerariile de calatorie atat inainte cat si in timpul deplasarilor, si vor primi in timp real alerte cu privire la statusul zborurilor sau alte detalii relevante. Un agent New Concept Travel este de asemenea disponibil, zi si noapte, si poate fi contactat direct din aplicatie. Itinerariile de calatorie se sincronizeaza automat cu cele mai utilizate calendare electronice.


 • GARANTAREA CELUI MAI MIC TARIF SI CONTROLUL CALITATII

   

  Solutiile noastre verifica prin intermediul instrumentelor de tarifare in sistemele de rezervari, toate variantele pentru identificarea celor mai mici tarife, atat pe itinerariile existente, cat si pe itinerariile alternative. Atunci cand se identifica automat un tarif mai mic, care sa fie in deplina concordanta cu reperele politicii de calatorie, rezervarea este automat returnata unui consultant New Concept Travel pentru informarea clientului.

  Solutia asigura si controlul calitatii ruland mecanismele necesare finalizarii rezervarii. Identifica si corecteaza automat orice erori, mentinand in acelasi timp rezervarea on-hold spre a fi emis biletul ulterior.


 • GESTIONAREA BILETELOR NEUTILIZATE

  Aplicatia de monitorizare a biletelor furnizeaza in timp real lista biletelor electronice neutilizate dupa data ultimei calatorii. Extragerea automata si compilarea datelor biletelor de avion neutilizate permite identificarea rapida si facila a acestora, fara a fi necesara o interventie manuala. Acestea pot fi astfel reemise ulterior, revalidate sau rambursate, generandu-se economii suplimentare.


  Managementul Bugetelor de Calatorie


Indiferent de marimea organizatiei dumneavoastra si domeniul de activitate, putem cladi impreuna, personaliza si optimiza in mod strategic si transparent intreg bugetul de calatorii, pentru a obtine astfel economii majore, generate in principal prin:

CONTROL TRANSPARENTA EXPERTIZA TARIFE NEGOCIATE
 • Controlul dumneavoastra permanent asupra cheltuielilor si comportamentului calatorilor
 • Furnizarea serviciilor pe o platforma transparenta si vizibilitate totala asupra costurilor efective
 • Analize si raportari complexe prin instrumente specializate de gestionare a bugetelor si de alocare a costurilor
 • Putere de negociere cu furnizorii si acces la beneficii consolidate obtinute pentru dumneavoastra de catre New Concept Travel
 • EXPENSE MANAGEMENT

   

  Procesele de Expense Management din cadrul companiei dumneavoastra, sunt importante pentru planificarea bugetului, gestionarea fluxurilor financiare, permitand in acelasi timp analizarea judicioasa a cheltuielilor de travel pentru imbunatatirea procesului decizional si controlul costurilor.

  Solutiile noastre sunt compatibile cu sistemele automatizate de Expense Management, pe care le aveti implementate (SAP, Concur etc.)


  Managementul Proceselor


Prin experienta si resursele noastre dedicate zonei de corporate travel, contribuim la optimizarea proceselor dumneavoastra organizationale, printre care: procese de aprobare, procese privind consolidarea si raportarea datelor, procese de integrare tehnologica.

Solutii tehnologice:

 • PRE-TRIP APPROVAL

   

  Sistem ce permite aprobarea, in mod automatizat, a efectuarii deplasarii, a costurilor aferente si emiterii documentelor de calatorie. Utilizarea acestui sistem, micsoreaza in mod consistent numarul de calatorii neesentiale, reduce timpul alocat evaluarii, aprobarii sau respingerii cererilor de calatorie, si asigura respectarea in totalitate a politicii de calatorie a companiei dumneavoastra si ofera raportare online (succinta sau detaliata) pentru monitorizarea si auditarea deciziilor luate.

 • BACK-OFFICE

   

  Bazam derularea tuturor proceselor pe un sistem avansat de Mid/Back-Office dezvoltat pentru a face fata cerintelor specifice industriei de travel. Acesta acopera intreg spectrul operational necesar, de la gestionarea procesului de rezervare - facturare (procese end-to-end) pana la raportari complexe pe indicatori si categorii de date configurate pe particularitatile interne ale companiei dumneavoastra.  Managementul Performantei


Aveti controlul total al performantei noastre prin monitorizarea si masurarea constanta a unor indicatori agreati de calitate a serviciilor, in functie de particularitatile programului de travel si expectatiile dumneavoastra.

 • SONDAJE

   

  Captarea feedback-ului din partea calatorilor este foarte important pentru noi, de aceea avem functional un sistem automat, care ne permite urmarirea atenta a gradului de satisfactie in randul acestora. Pe baza rezultatelor obtinute in urma acestor sondaje, imbunatatim continuu activitatea si procesele operationale, astfel incat gradul de satisfactie monitorizat sa ramana permanent peste pragurile predefinite impreuna cu dumneavoastra.


 • TIMPI GARANTATI DE RASPUNS

   

  Monitorizam activ timpii de raspuns la solicitarile venite din partea dumneavoastra si ne asiguram constant, prin sistemele pe care le avem la dispozitie de acuratetea raspunsurilor si a ofertelor generate de consultantii nostri.